Používáme k pochodům

Na této stránce Vám uvedeme recenze výrobků, které využívá náš spolek k přípravě a organizaci pochodů.

Telefon Blackview bv 6000

tento telefon není zrovna malý a lehký drobek, ale jedná se o duální telefon. Opravdu je schopný vydržet věci, které by normální telefon nevydržel. Tento telefon jsem otestoval na Chrudimském pochodu v listopadu ten pochod byl super a počasí nám opravdu moc nepřálo, takže déšť a sníh byly naší průvodci tímto pochodem. Výdrž baterie při používání GPS opravdu na jedničku. Celý pochod telefon vydržel. Když jsem se chtěl podívat kde se nacházíme tak na přístroj pršelo a nebo sněžilo a také bez problémů. Rychlé načtení GPS polohy je také super. Výdrž baterie při třech hodinách telefonování a cca dvě hodiny užívání internetu a psaní SMS denně telefon vydrží být nabitý 2,5 dne. Má velkou interní paměť, takže fotoaparát a natáčení videa můžete využívat ve velkém. Tento telefon opravdu doporučuji do nepříznivého počasí a prostředí.

Lenovo Yoga Tablet 3 10 LTE

Dotykový IPS displej 10,1″ (1280×800), Quad Core procesor Qualcomm Snapdragon APQ8009 (1.30 GHz), RAM 2GB, 16GB paměť, čtečka karet MicroSD (až 128GB), WiFi, Bluetooth, webkamera, připojení 4G/LTE, stereo repro s Dolby Audio, výdrž baterie až 18 hod., GPS

Tento tablet využíváme v terénu a díky jeho velké výdrži na jedno nabití se stává dobrým pomocníkem při registracích a plánování akcí pochodnického spolku.
Integrovaná GPS Vás nezklame a díky podpoře programů pro android je možné si tento tablet upravit dle vlastních požadavků a případně i v terénu využit podporu LTE.

BROTHER HL-3170CDW

Kompaktní barevná LED tiskárna formátu A4, kvalita tisku až 2400 x 600 dpi, rychlost až 22 černobíle i barevně, 128MB paměti, první stránka do 16s, automatický oboustranný tisk, rozhraní USB 2.0 + USB host + LAN + WiFi.

Tuto tiskárnu využíváme pro kompletní tisk našeho spolku včetně výroby dekretů a letáků. Laserový tisk je velmi rychlý s možností tisku na silnější papír na který tiskneme z větší části. Hlavní výhoda je využití i neoriginálních tonerů při zachování kvality tisku.

Bunda Magnum Sparta:

Bundu mám 2 roky a po jejím prověřování ji vřele doporučuji. Mezi pozitivní vlastnosti bundy patří lehkost, větruodolnost , voděodolnost, tepelný komfort, kvalitní  zip umožňující velmi rychlé rozepnutí, skvěle vyřešené stažení konců bundy a rukávů. Nelze opomenout výborný poměr cena/kvalita

Jedná se skvělou volbu při výběru taktické/univerzální bundy.

Obuv Magnum Lynx 6.0:

Obuv zn. Magnum jsme si v Pochodnickém spolku zakoupili po skvělých zkušenostech s bundami této značky. Jako velkou přednost spatřuji celkovou lehkost, trvanlivost, nepromokavost a především výbornou podrážku hodící se do těžkého blátivého terénu, ale i do sněhu a její univerzálnost. Boty hojně využívám i při jízdě na moto. O kvalitě svědčí i to, že svršek obuvi v místě řazení není ani po dvou odjetých sezonách nijak poškozený. Outdoorová obuv Magnum skvěle plní funkci pro kterou byla zakoupena.

Pochodnický spolek podpořil běžkyni na Ultramaratonu Borák

Náš spolek podporuje mladou závodnici, která běhá dálkové sprinty a další náročné běžecké disciplíny. Letos opět obhájila 1. místo Ultramaratonu Borák ve sprintu na 14km a celkově pořadí i mezi muži byla na 5 místě.

Finanční dar nadaci policistů a hasičů

Dnes odeslal Pochodnický spolek finanční dar z podpory na organizaci pochodů pro NADACI POLICISTŮ A HASIČŮ.

Všem, kteří tento projekt podporují děkujeme.