Používáme k pochodům

Na této stránce Vám uvedeme recenze výrobků, které využívá náš spolek k přípravě a organizaci pochodů.

Telefon Blackview bv 6000

tento telefon není zrovna malý a lehký drobek, ale jedná se o duální telefon. Opravdu je schopný vydržet věci, které by normální telefon nevydržel. Tento telefon jsem otestoval na Chrudimském pochodu v listopadu ten pochod byl super a počasí nám opravdu moc nepřálo, takže déšť a sníh byly naší průvodci tímto pochodem. Výdrž baterie při používání GPS opravdu na jedničku. Celý pochod telefon vydržel. Když jsem se chtěl podívat kde se nacházíme tak na přístroj pršelo a nebo sněžilo a také bez problémů. Rychlé načtení GPS polohy je také super. Výdrž baterie při třech hodinách telefonování a cca dvě hodiny užívání internetu a psaní SMS denně telefon vydrží být nabitý 2,5 dne. Má velkou interní paměť, takže fotoaparát a natáčení videa můžete využívat ve velkém. Tento telefon opravdu doporučuji do nepříznivého počasí a prostředí.

Lenovo Yoga Tablet 3 10 LTE

Dotykový IPS displej 10,1″ (1280×800), Quad Core procesor Qualcomm Snapdragon APQ8009 (1.30 GHz), RAM 2GB, 16GB paměť, čtečka karet MicroSD (až 128GB), WiFi, Bluetooth, webkamera, připojení 4G/LTE, stereo repro s Dolby Audio, výdrž baterie až 18 hod., GPS

Tento tablet využíváme v terénu a díky jeho velké výdrži na jedno nabití se stává dobrým pomocníkem při registracích a plánování akcí pochodnického spolku.
Integrovaná GPS Vás nezklame a díky podpoře programů pro android je možné si tento tablet upravit dle vlastních požadavků a případně i v terénu využit podporu LTE.

BROTHER HL-3170CDW

Kompaktní barevná LED tiskárna formátu A4, kvalita tisku až 2400 x 600 dpi, rychlost až 22 černobíle i barevně, 128MB paměti, první stránka do 16s, automatický oboustranný tisk, rozhraní USB 2.0 + USB host + LAN + WiFi.

Tuto tiskárnu využíváme pro kompletní tisk našeho spolku včetně výroby dekretů a letáků. Laserový tisk je velmi rychlý s možností tisku na silnější papír na který tiskneme z větší části. Hlavní výhoda je využití i neoriginálních tonerů při zachování kvality tisku.

Bunda Magnum Sparta:

Bundu mám 2 roky a po jejím prověřování ji vřele doporučuji. Mezi pozitivní vlastnosti bundy patří lehkost, větruodolnost , voděodolnost, tepelný komfort, kvalitní  zip umožňující velmi rychlé rozepnutí, skvěle vyřešené stažení konců bundy a rukávů. Nelze opomenout výborný poměr cena/kvalita

Jedná se skvělou volbu při výběru taktické/univerzální bundy.

Obuv Magnum Lynx 6.0:

Obuv zn. Magnum jsme si v Pochodnickém spolku zakoupili po skvělých zkušenostech s bundami této značky. Jako velkou přednost spatřuji celkovou lehkost, trvanlivost, nepromokavost a především výbornou podrážku hodící se do těžkého blátivého terénu, ale i do sněhu a její univerzálnost. Boty hojně využívám i při jízdě na moto. O kvalitě svědčí i to, že svršek obuvi v místě řazení není ani po dvou odjetých sezonách nijak poškozený. Outdoorová obuv Magnum skvěle plní funkci pro kterou byla zakoupena.

Finanční dar nadaci policistů a hasičů

Dnes odeslal Pochodnický spolek finanční dar z podpory na organizaci pochodů pro NADACI POLICISTŮ A HASIČŮ.

Všem, kteří tento projekt podporují děkujeme.