Registrace pochod Finanční stráže 2018

upozorňujeme, že vyplnění hodnosti, titulu, jména a příjmení se bude shodovat s vyplněním na dekretu !!!)
Pokud pojede skupina jedním autem, prosíme o označení kolonky parkování jen u jednoho účastníka. Velikost trička upřesněte v poznámce.
Kliknutím na tlačítko „Souhlasím a odeslat“ potvrzujete závaznou registraci na pochod finanční správy 2018 a zavazujete se uhradit do 5-ti dnů příspěvek na organizaci. Dále souhlasíte se zpracováním osobních údajů Pochodnickým spolkem (dle zákona č. 101/2000 Sb.) a se zpracováním a uveřejněním fotografií, na kterých můžete být zachyceni, pro účely propagace akce pořadatelem pochodu, potvrzujete, že jste si přečetli propozice a souhlasíte s nimi v plném znění
Pochodnický spolek podpořil běžkyni na Ultramaratonu Borák

Náš spolek podporuje mladou závodnici, která běhá dálkové sprinty a další náročné běžecké disciplíny. Letos opět obhájila 1. místo Ultramaratonu Borák ve sprintu na 14km a celkově pořadí i mezi muži byla na 5 místě.

Finanční dar nadaci policistů a hasičů

Dnes odeslal Pochodnický spolek finanční dar z podpory na organizaci pochodů pro NADACI POLICISTŮ A HASIČŮ.

Všem, kteří tento projekt podporují děkujeme.