Registrace pochod Finanční stráže 2019

upozorňujeme, že vyplnění hodnosti, titulu, jména a příjmení se bude shodovat s vyplněním na dekretu !!!)
Pokud pojede skupina jedním autem, prosíme o označení kolonky parkování jen u jednoho účastníka. Velikost trička upřesněte v poznámce.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle propozic http://celnici.pochodnickyspolek.cz/propozice/ Vážená paní, vážený pane, kliknutím na tlačítko „Souhlasím a odeslat“ potvrzujete závaznou registraci na Pochod Finanční stráže a zavazujete se uhradit do 5-ti dnů příspěvek na organizaci. Pro dokončení Vaší registrace je v souvislosti s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 nutný souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů a uveřejněním fotografií, na kterých můžete být zachyceni, pro účely propagace akce pořadatelem pochodu, potvrzujete, že jste si přečetli propozice a souhlasíte s nimi v plném znění. Odkaz na dokument naleznete zde: http://celnici.pochodnickyspolek.cz/propozice/

Po stopách hrdinů
Pochod Combat Mírov 2019