Registrace podzemní pochod Terezín 2021

upozorňujeme, že vyplnění hodnosti, titulu, jména a příjmení se bude shodovat s vyplněním na dekretu !!!)
Vyberte termín vstupu do pevností. Skupiny budou vstupovat ve skupinách po 20 osobách. Pokud bude již Vámi zvolený termín obsazený, budete zařazeni do skupiny v čase před nebo za Vámi zvoleným termínem. Pokud jste skupina na jeden čas, vepište to do poznámky. Na registraci na místě se dostavte s předstihem 20 minut před zvoleným termínem.
Vážená paní, vážený pane, kliknutím na tlačítko „Souhlasím a odeslat“ potvrzujete závaznou registraci na Podzemní pochod Terezín 2021 a zavazujete se uhradit do 5-ti dnů příspěvek na organizaci. Pro dokončení Vaší registrace je v souvislosti se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném a účinném znění. nutný souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů a uveřejněním fotografií, na kterých můžete být zachyceni, pro účely propagace akce pořadatelem pochodu, potvrzujete, že jste si přečetli propozice a souhlasíte s nimi v plném znění. Odkaz na dokument naleznete zde: http://terezin.pochodnickyspolek.cz/?page_id=56
Po stopách hrdinů
Pochod Combat Mírov 2020