Vaše názory

Pokud nám chcete něco napsat, tak tady máte k tomu prostor 🙂

9 Responses to Vaše názory

• Robert says:

Děkujeme za pochvalu našeho spolku a budeme se snažit i dále, připravovat nezapomenutelné zážitky, které si odnáßíte z našich pochodů. Ještě jednou moc děkuji za vaše ohodnocení. S pozdravem Robert Čada.

• Stáňa Mittelbachová says:

Letos máme první pochod na Boudě za sebou a těšíme se na ty Vámi připravované -pochod mezi hrady, finanční stráže i ČS, protože s Vámi si ty pochody užíváme více než kdekoliv jinde. Nejen skvělá organizace pořadatelů, ale i těch ostatních. Pokaždé úžasné zázemí. Klobouk dolů. Co pochod od Vás, to perla. Díky, díky. Zdravíme skupina Policie Jirkov – Stáňa Mitt.

• Robert Čada says:

Zdravím všechny účastníky Podzemního pochodu 2018,
    chtěl bych jménem Pochodnického spolku poděkovat všem účastníkům tohoto pochodu. Většina účastníků využila cestu z obce Těchonín, která měla sloužit k zásobování samotné tvrze. Tato cesta byla upravena, ale počasí, které se měnilo nám udělalo ze samotné cesty místy kluziště. V odpoledních hodinách nás pomalu začala zakrývat mlha a padala na všechny účastníky. I když registrace, ocenění a výdej občerstvení bylo ve stanech věříme, že toto bylo zajištěno na velmi dobré úrovni. Průvodci byly připraveni vám odpovědět na veškeré otázky a také věříme, že jste byly s jejich výkladem velice spokojeni. Touto cestou bych chtěl poděkovat také všem pořadatelům s tvrze Bouda. Nebylo jednoduché samotnou tvrz takzvaně odzimovat. Věříme, že se vám tato akce líbila a zanechá ve vás hezké vzpomínky na tvrz Bouda. Samozřejmě pokud budete mít, nějaké připomínky a nápady tak se nebojte obrátit na náš spolek. Co nejkratší době vám odpovíme a budeme se snažit ještě stále zlepšovat naše akce pořádané Pochodnickým spolkem.
    S pozdravem předseda Pochodnického spolku Bc. Robert Čada.

• Petr Zumr says:

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem pořadatelům a organizátorům dnešního Podzemního pochodu Bouda 2018, našemu průvodci Petru Štemberkovi a taky hasičům v Těchoníně. Vše i počasí vyšlo parádně. DÍKY. Zumrovi

• cada@pochodnickyspolek.cz says:

Chtěl bych poděkovat všem účastníkům pochodu a to Finanční stráže. Věříme, že tento pochod ve vás zanechá vzpomínky týkající se finanční stráže v období první republiky. Těšíme se na vaši účast na dalších pochodech, které pro vás letos připravujeme, jako je například pochod Cti a Odvahy a také Mirovský pochod. Také bych chtěl zmínit připravovaný podzemní pochod Bouda 2018 v lednu ten navazuje na nádherný podzemní pochod Hůrka v roce 2017. Ještě jednou děkuji a jakékoliv dotazy a nápady nám pište, nebo osobně řekněte na našich pochodech.
    S pozdravem předseda spolku Bc. Robert Čada.

• Jiří Filler says:

Dobry den, chtěl bych Vám touto cestou podekovat za Podzemní pochod 2017 a zároveň doufám, ze se podobna akce s pevnostní tematikou bude opakovat v roce následujícím.
    Děkuji Jiří Filler

• Robert says:

Děkujeme za hodnocení našeho pochodu a už teď můžeme říci, že příští rok v lednu bude skoro ta samá akce, ale na jiné tvrzi. Ještě jednou děkuji za hodnocení a rádi přivítáme i vaše nápady. Kde můžeme ještě třeba něco vylepšit. Děkuji všem předseda spolku Bc. Robert Čada.

• Hana Střítezská says:

Dobrý den, nejdříve bychom chtěli poděkovat všem organizátorům za skvělou akci a skvělé paní průvodkyni za poutavé povídání…..Těšíme se na další pochod… Za městskou policii Pardubice Hana Střítezská

• Tom says:

Poděkování účastníkům

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem účastníkům podzemního pochodu za hojnou účast a trpělivost při registraci ve stísněných prostorech.
    Doufáme, že se Vám pochod líbil a odnášíte si s sebou skvělý zážitek zároveň jste finančně přispěli na provoz tvrze Hůrka a na těžký objekt KS-14 “Cihelna“. Dále bychom chtěli poděkovat sponzorům, bez kterých by se takováto akce nemohla konat a v neposlední řadě děkujeme všem průvodcům, kteří Vás provázeli tvrzí Hůrka a KS-14 “Cihelna“.
    Pokud máte nějaké připomínky nebo náměty na další ročník tak nám je zašlete na mail, nebo ve fóru na http://pochodnickyspolek.cz/vase-nazory/

V sekci fotogalerie jsou již vloženy fotografie našich fotografů.
    Od 1. 2. 2017 bude spuštěna registrace na:

Pochod finanční stráže, který se koná 1. 7. 2017
    Mírovský pochod, který se koná 14. 10. 2017
    Více informací najdete na http://www.pochodnickyspolek.cz